Linnavalitsus kinnitas Tartu linna 2014. a eelarvest rahvakultuurialast huvitegevust korraldavatele kultuuriühingutele antavaks pearahaks 70 eurot, mis on sama suur kui eelmisel aastal. Kuna harrastajate arv on kasvanud, siis on ka linnapoolne toetus kultuuriühingutele suurem. Pearaha maksab linn rahvakultuuriühingule 7-26-aastase ning 60-aastase ja vanema tartlasest harrastaja eest, kes on vastava ühingu huviringi märkinud esimeseks eelistuseks kultuuri valdkonnas. Harrastajate arv mõlemas vanusegrupis on kasvanud kokku 76 inimese võrra. Rahvakultuuri valdkonnas nimetati Tartu linna 2014. a esinduskollektiivideks Tartu Ülikooli Akadeemiline Naiskoor, Tartu Akadeemiline Meeskoor ja Tartu Noortekoor, puhkpilliorkester Tartu ja Big Band Tartu, rahvatantsuansambel Tarbatu ja Tartu Ülikooli rahvakunstiansambel ning harrastusteatrite valdkonnas Tartu Üliõpilasteater. Samuti kinnitas linnavalitsus rahvakultuuriühingutele antavad ühekordsete saavutustoetuste määrad. Esinduskollektiivi ehk III astme saavutustoetus on sel aastal 1253 eurot, II astme saavutustoetus 650 eurot ja I astme saavutustoetus 450 eurot. Tänavu taotles linnalt huvitegevuse korraldamiseks toetust 43 kultuuriühingut, mille juures tegutseb kokku 65 huviringi. Harrastajate koguarv nendes rahvakultuuri huviringides on 2256 inimest. Helle Tolmoff Tartu Linnavalitsuse teabeteenistuse meediaspetsialist Tel 736 1336, 529 4297 I saw such a number of UK website host and I am so overwhelmed of information, so I have some information for professional web host in UK to offer deep technical expertise
Broneerimiskalender
Jaanuar 2021
ETKNRLP

Tartu Linnavalitsuse PRESSITEADE 06.02.2014

7. veebr. 2014

Helle Tolmoff
Tartu Linnavalitsuse teabeteenistuse meediaspetsialist
Tel 736 1336, 529 4297

Tartu Linnavalitsuse   PRESSITEADE  06.02.2014
Tartu Linnavalitsuse   PRESSITEADE  06.02.2014
I saw such a number of UK website host and I am so overwhelmed of information, so I have some information for professional web host in UK to offer deep technical expertise. It was not hard at all to compare hosts in UK but they are worth of reading click for article www.araweb.co.uk expressed many good ideas of top UK web host if you are concerned about quality works for excellent UK hosting service provider and high level of technical solutions. domeeni registreerimine sisukas firma aara.ee kodulehe koostamine mugava juurde ja see ei saa olla juhus kauni kodulehe valmistamine korralik sisu on paindlikult muudetav file home info